• / 4
  • 下载费用:10 金币  

高考现在进行时练习题.doc

关 键 词:
高考现在进行时练习题.doc
资源描述:
1现在进行时练习题写出下列动词的 ing 形式walk jump watch lie play sing eat readsmoke dance drive run swim sit tie 二、用现在进行时完成下列句子:1. ______you__________(fly) a kite? Yes,_______.2. ______you___________(sit) in the boat?3. ______he_____________(talk) with me?4. We_______________(play) football now.5. What_________you__________(do)?6. I_____________(sing) an English song.7. What________he____________(mend)?28. He______________(mend) a car.9. These boys _________ (play) tennis on the playground.10. My mother______________ (cook) in the kitchen.三、选择1. Look. Lucy is_____ a new bike today.A. jumping B. running C. riding D takeing2. The children _____ football.A. is playing B. are playing C. play the D. play a3. They ______TV in the evening. They do their homework.A. are watching B. can't watching C. don't watch D. don't watching34. Listen! She____ in the classroom.A. is singing B. sing C .to sing D. is sing5. ______are you eating? I'm eating ______ meat.A. What,some B. Which,any C. Where,not D. What,a6. Is she ____ something?A. eat B. eating C. eatting D. eats7. I can't catch up with the fashion,because the clothes style_______ all the time.A. has changed B. is changed C. is changing D. changed8.Look! The children_______ basketball on the playground.A. plays B. played C. is playing D. are playing9.Jack and Ketty_______ in the lake. Let's join them,shall we?4A. swim B. have swum C. swam D. are swimming10.It's six in the afternoon. The Greens_______ lunch together.A. has B. are having C. have had D. had had答案:The keys:一、1. Are ,flying,I am 2. Are sitting, 3.Is,talking 4. are plying 5. are,doing 6.am singing 7. is,mending 8. is mending 9.are plying 10.is cooking二、1.C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.B 7.C 8.D 9.D 10.B
展开阅读全文
  微传网所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:高考现在进行时练习题.doc
链接地址:https://www.weizhuannet.com/p-8756716.html
微传网是一个办公文档、学习资料下载的在线文档分享平台!

微传网博客

网站资源均来自网络,如有侵权,请联系客服删除!

 网站客服QQ:80879498  会员QQ群:727456886

copyright@ 2018-2028 微传网络工作室版权所有

     经营许可证编号:冀ICP备18006529号-1 ,公安局备案号:13028102000124

收起
展开