• / 21
  • 下载费用:10 金币  

安徽省六安市第一中学2018届高三英语9月月考试题(含解析).doc

关 键 词:
安徽省六安市第一中学2018届高三英语9月月考试题(含解析).doc
资源描述:
- 1 -安徽省六安市第一中学 2018 届高三 9 月月考英语试题第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A. B. C. D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。AHave you ever been to the world’s smallest bookstore?The World’s Smallest Bookstore, whose official name is just these three words, sits quietly about 100 miles northeast of Toronto.The bookstore is about 10 feet by 10 feet,so it is easy to imagine how tiny it really is. The bookstore is open 24 hours a day. Inside the bookstore are various books, especially literary books and classic authors’ works. So if you are looking for something less popular, you may get a bit disappointed there.Another special feature of this bookstore is that each book only costs three dollars. All the expenses are paid on the honor system, which means buyers should make a note of what they’ve bought and leave their money by themselves. So the tools of the trade in this bookstore are quite simple: pens, papers, light bulbs and a label-maker.In order to catch passers-by’s attention, the billboards (广告牌) of the bookstore are several times bigger than the store itself. With these large eye-catchers, many people are willing to stop by and have a visit.1. What’s the passage mainly about?A. The popular books nowadays.B. A strange way of selling books.C. The world’s smallest bookstoreD. The popular bookstores in the world.2. Which of the following books might you most probably get in the store?A. Books on popular science.B. Books on economic control.- 2 -C. The year book of a university.D. Literary books.3. How could you buy a book from the store?A. Choose the book(s) and leave the money there.B. The salesman will get the money for the book.C. The salesman will help you find the book.D. Pay on the net and then get the book(s) in the store.【答案】1. C 2. D 3. A【解析】本文介绍了世界上最小的书店,文章对它进行了详细的描述。1. C 主旨大意题。从文章第一句话和整篇文章的内容可知,文章第一段用一个问句 Have you ever been to the world’s smallest bookstore 引出了本文的主题:你去过世界上最小的图书馆吗?后文对该图书馆做了详细的描述,所以本文的主题就 C。2. D 细节理解题。根据题意定位第三段第三句话 Inside the books
展开阅读全文
  微传网所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:安徽省六安市第一中学2018届高三英语9月月考试题(含解析).doc
链接地址:https://www.weizhuannet.com/p-9474057.html
微传网是一个办公文档、学习资料下载的在线文档分享平台!

微传网博客

网站资源均来自网络,如有侵权,请联系客服删除!

 网站客服QQ:80879498  会员QQ群:727456886

copyright@ 2018-2028 微传网络工作室版权所有

     经营许可证编号:冀ICP备18006529号-1 ,公安局备案号:13028102000124

收起
展开